завжди свіжі новини

Всі новини, Корупція, Політика, Україна

Як зеленський, єрмак, брати суркіси порушують ПДР, та ще й використовують фальшиві номерні знаки

Як зеленський, єрмак, брати суркіси порушують ПДР, та ще й використовують фальшиві номерні знаки.

Перед виборами зелений карлик обіцяв, що владні привілеї – зокрема, і президентський кортежі – залишаться в минулому. Очоливши державу, він повторював, що «президент – такий самий учасник руху, як і всі» і його «автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не вмикає «мигалок».

Насправді ж у його кортежах близько шести машин. Більше того, ми неодноразово фіксували, як кортеж зеленого карлика порушував ПДР: значно перевищував допустиму швидкість, перетинав подвійну суцільну та здійснював поворот у заборонених місцях, створюючи небезпечні ситуації для інших учасників руху. При чому, робив це не тоді, коли поспішав на важливу робочу зустріч – а коли їхав додому або ж у приватних справах (наприклад, у торговельний центр). Попри це, ані президент, ані його Офіс, ані Держуправління справами не отримають штрафів – адже номерні знаки кортежу зеленого карлика неможливо знайти в жодній базі. Використання «номерів-прикриття» у складі заходів державної охорони – для президента та чітко визначеного переліку інших високопосадовців передбачені законом.

Але наше розслідування встановило, що насправді цією опцією користується значно ширше коло осіб, на яких заходи держохорони не розповсюджуються. Наприклад, чинний керівник ОП андрій єрмак, його заступник кирило тимошенко, перший помічник президента сергій шефір. А також низка депутатів і колишніх високопосадовців. Вони – не є охоронюваними особами – відповідно до закону «Про державну охорону». Однак через непрозорий механізм погодження використання «несправжніх» номерів – фактично неможливо дізнатись, хто і на яких підставах надав їм цей привілей
 

 
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 

your ads here!

залишити коментар: